manz.wilgraaghebben.nl

Welkom op mijn verlanglijstje

Welkom op mijn verlanglijstje

Leuk dat je mijn verlanglijstje gevonden hebt! Nu weet je precies welke kados ik graag zou willen krijgen. Door dit digitale verlanglijstje, krijg ik nooit twee keer hetzelfde kado.

Mocht je een van deze kados willen kopen, super! Druk dan op de knop die achter het kado staat afgebeeld. Nadat je op die knop hebt gedrukt, moet je het wachtwoord opgeven wat ik je verteld heb. Ook moet je voor administratieve redenen je email adres achter laten. Wees gerust: ik kan niet zien wie welk kado voor mij koopt. Anders is de verrassing er natuurlijk wel af. Dit is gedaan, zodat je eventueel kados als nog kan vrijgeven. Stel dat je een kado wilde kopen, maar het is niet gelukt, dan moet je, nadat je op de Oeps knop hebt gedrukt, je email adres opnieuw opgeven. Op die manier kan iemand anders alsnog dat kado voor mij kopen.

Tot snel op mijn feestje!

Op deze site kun je de verlanglijstjes afstrepen van het lijstje van manz. Dit kun je doen door op de knop Koop te drukken bij de wens. Als een wens al door iemand anders afgestreept is, dan zie je deze knop niet en is de wens doorgestreept.

Nadat je op de knop Koop hebt gedrukt krijg je een pop-up, waar je het wachtwoord in moet tikken. Dit wachtwoord staat waarschijnlijk op de uitnodiging of is op een andere manier aan de ontvangers van het lijstje gegeven. Na het invullen van het wachtwoord staat het cadeautje op jouw naam.

Welkom op mijn verlanglijstje

Welkom op mijn verlanglijstje

 
Sorteren op:  
om een kado weg te strepen is het wachtwoord velo


nerf pijltjes, die oranje en schijfjes
Speelgoedwinkel


Witte voetbalsokken velo (heeft maat 39)
velo natuurlijk € 1,00


abonnement duck out
boekenwinkels en internet € 1,30


scrabble strijd
€ 1,00


tijdschrift the champions
€ 2,95